Loading Selected Work...
Menu

Hi, welkom op mijn website! Ik ben Rob ter Bekke. Met mijn bedrijf Rob ter Bekke Fotografie, gevestigd in De Bilt, heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring als freelance professioneel fotograaf.
Ik zie mijzelf graag als fotograaf van mensen en ik werk zowel via reclame- en communicatiebureaus als rechtstreeks voor bedrijven en instellingen. Mijn fotografie wordt onder andere gebruikt in magazines en jaarverslagen, in folders en brochures en op websites. Meestal fotografeer ik op locatie, maar ik beschik ook over een eigen studio in De Bilt.

Enkele van mijn opdrachtgevers zijn: Achmea, Univé, IKEA, CNV Vakcentrale, Aegon, Connexxion, BDO Consultants, FGH Bank, Hotel Mitland, VvAA, Arriva, Rabo Vastgoed Groep, O2 Communicatie, Mees, FrieslandCampina, Jumbo, Lundia, Hemels van der Hart, Parkhotel Amsterdam, PGGM, SNS Reaal, Unilever.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een afspraak maken of een offerte opvragen? Vul dan hiernaast het contactformulier in of stuur me een Email, WhatsApp of SMS en ik zorg dat ik zo snel mogelijk contact opneem. Bellen kan natuurlijk ook!


STUDIO:        Utrechtseweg 340,  3731 GD  De Bilt

EMAIL:           rob@robterbekke.nl

TELEFOON:  (06) 28 948 755


Ben je op zoek naar een fotograaf voor professionele profielfoto’s?
Check dan mijn andere website: www.profielfoto-fotograaf.nl